Апарати за измерване на 

пикочна киселина, холестерол и кръвна захар.

Консумативи на достъпни цени.

Подаграта лесно може да се контролира.

С помощта на апаратите Easytouch, стойностите на пикочна киселина в кръвта могат регулярно да се следят в домашни условия.

При Подагра е важно да се контролира и поддържа в границите на референтните стойности този показател. Така се избягват болезнените кризи, както и увреждането на организа.

Обратната връзка, която Easytouch дава на страдащия от Подагра му позволява да си изясни, кои храни и напитки му влияят зле.  Благодарение на това, всеки сам може да избере своята персонална диета, без излишни ограничения, както и да прецизира приема на лекарства, без да ги предозира.

EasyTouch GCU

EasyTouch GCU e едно устройство за мониторинг на кръвна захар,  холестерол и пикочна киселина. EasyTouch GCU дава обща представа за това, как организмът ни се справя с целия спектър от вещества, които приемаме.

Цена на апарата: 100,00 лева


EasyTouch GU

EasyTouch GU е едно устройство, за измерване нивата на пикочна киселина и кръвна захар.

В пакета са включени 10 тест ленти за пикочна киселина и 10 тест ленти за кръвна захар.

Цена на апарата: 80,00 лева

Консумативи на достъпни цени

За да се контролира болестта редовното измерване на нивата на пикочна киселина е задължително.

Easytrade.bg предлага едни от най-ниските цени за консумативи на пазара в България.

Пикочна киселина: тест ленти 

Една опаковка съдържа 25 броя

40,00 лева

Кръвна захар: тест ленти

Една опаковка съдържа 25 броя

25,00 лева

Холестерол: тест ленти

Една опаковка съдържа 10 броя

45,00 лева

За нас

Easytrade.bg е фирмата вносител на апаратите за измерване на пикочна киселина, холестерол и кръвна захар EasyTouch, основана през 2011 година от Ангел Трифонов. фокус на малката семейна фирма е именно продажбата на апаратите EasyTouch. 

Дълги години Ангел страда от подагра, натрупва много личен опит с контролирането на болестта и около 2008 година самият той започва да използва апаратче за контролиране на нивата на пикочна киселина в кръвтта EasyTouch. Поръчките на консумативи отнемат дълго време и са скъпи, понеже са поръчани от чужбина. Така той решава да създаде малка фирма и да стане вносител на апаратчето.

Повече от десет години на пазара, фирмата има стотици клиенти из цяла България, с повечето от които имаме личен контакт.

Към личния блог на Ангел Трифонов >>

Контакти:

За поръчки и въпроси се свържете с нас:

Телефон: 0879891504 

Еmail: office@easytrade.bg